Qaseh's FotoPage

By: Qaseh Ibu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 23-Jun-2007 09:38 Email | Share | | Bookmark
anak ibu dah tumbuh gg....

 
 
 
View all 12 photos...
pagi2 nie..ibu dah kuar pegi keje...kena ot..so, pagi nie aniq kene dok ngan ayahlah..aktiviti hujung minggu nie...t/hari karang kite kene pi sambut b-day abg aiman kat keramat..umah che ja...ibu tengah pkir nie nak bagi present ape kat abg aiman nih..emmmmm

sebelum dtg opis tadi ibu dikejutkan dengan berita gumbira drpd ayah...'buuu..adik dah tumbuh gg...' ibu yang tengah syok bancuh susu aniq bergegas ke ruang tamu..dengan tin2 susu skali sambar bawa ke depan..'cuba ibu rase kat gusi bawah adik ni...rase cam gg tak..'..betullll...dah bertambah ler lagi akal my lil boy nie...


Thursday, 21-Jun-2007 15:33 Email | Share | | Bookmark
[color=red]Tak sabar lihat dunia.....[/color]

hari kedua kat ppum
lenaaa..
Zzzzzz..
View all 6 photos...
Alkisah kelahiran Muhammad Aniq Afnan....dilahirkan awal satu bulan...due 13 okt 2006 tapi nak kuar gak pada 17 sept 2006 3.17 pm ....tak sempat nak balik kampung...dengan berat 2.6 kg ...
akhirnye aniq dah jadi anak kl...lahir kat Pusat Perubatan Universiti Malaya...hari ke-5 ibu dan aniq balik kg..sbb ibu nak berpantang kat kg umah Umi....kesian anak ibu ni...balik2 kg jer terus masuk ward kat HUSM kubang kerian coz kene kuning dengan bacaan 360....nasib baik Umi keje kat sane...so ibu tak lah susah hati sangat...5 hari dok bawah cahay lampu tu baru bleh kuar...mase tu anak ibu dah bertukar kulit...panas sangat kot...


Wednesday, 20-Jun-2007 16:59 Email | Share | | Bookmark
nak try test...

eee...makan oranggg
tepuk amai-amai..
syok nyerr anak ibu main..
View all 6 photos...
Assalamualaikum...
Hmmm...hari ni first time ibu sign up fotopages...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net